Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube

Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube

Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Cel mai vizionat serial de animație, „rețeta pentru dezastru, are acum un milion și jumătate de vizualizări.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cel mai vizionat clip de pe youtube din romania dar si cel mai vizionat clip in romananu vorbim despre: Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Justin bieber a intrat in cartea recordurilor cu videoclipul lui baby fiind cel mai vizionat clip de pe youtube cu 268 de milioane de vizionari!

Gangnam Style Nu Mai Este Cel Mai Vizionat Videoclip Youtube
vizitati articolul complet aici : https://studentus.md/featured/gangnam-style-nu-mai-este-cel-mai-vizionat-videoclip-pe-youtube/
• discursul lui ricky gervais de la globurile de aur este unul dintre cele mai vizionate clipuri de pe youtube, din 2020. Abia locul trei este ocupat de un cantaret mai cunoscut, justin bieber. Cozonaci, sarmale, caltaboși, cârnați, jumări, pifti.

• cel mai popular canal de youtube este pewdiepie, care aparține unui pasionat de jocuri din suedia, pe numele lui felix arvid ulf kjellberg, și are peste 35 milioane de abonați.

Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în de la momentul publicării sale, pe 20 februarie, şi până în prezent, melodia dark horse, interpretată de katy perry şi juicy j, a atras peste 496 de milioane de. Videoclipurile de pe youtube au fost o modalitate bună de a se bucura de un zâmbet și mai ales de relaxare, transmite știri.md cu referire la b1.ro. Cu peste 850 de milioane de vizionări, acesta rămâne unul dintre cele mai vizionate videoclipuri pe youtube, care nu este un videoclip muzical profesionist.

Nu poţi să mai interacţionezi. Justin bieber a intrat in cartea recordurilor cu videoclipul lui baby fiind cel mai vizionat clip de pe youtube cu 268 de milioane de vizionari! Împreuna, au peste noua miliarde de afisari.

Agora Gangnam Style Nu Mai Este Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube
vizitati articolul complet aici : https://agora.md/stiri/34558/gangnam-style-nu-mai-este-cel-mai-vizionat-videoclip-de-pe-youtube
Abia locul trei este ocupat de un cantaret mai cunoscut, justin bieber. Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în prezent aproape 500 de milioane de vizualizări. Uite care e cel mai urmărit clip de pe youtube.

Găsirea de videoclipuri de vizionat schimbarea setărilor videoclipului vizionarea videoclipurilor pe dispozitive diferite adăugarea de comentarii, abonarea și interacțiunea cu dacă folosești youtube pe un model de smart tv din anul 2013 sau mai nou, cel mai probabil ai aplicația youtube.com/tv.

La căutare, pe videoclipul melodiei luis fonsi și daddy yankee apare o iamgine cu mai mulți oameni mascați, cu arme îndreptate spre camere. Are peste 2 miliarde de vizualizări! Uite care e cel mai urmărit clip de pe youtube.

Videoclipurile ei au atras 251 milioane de vizualizari in octombrie 2018, iar canalul ei a zburat in topul graficului de performanta youtube cu. După mai bine de patru ani de domnie neîntreruptă pe youtube, videoclipul gangnam style a ajuns luni, 10 iulie, pe locul al doilea pe youtube, iar titlul de cel mai vizionat videoclip din istoria youtube îi revine acum piesei ''see you again'' a rapperului wiz khalifa, realizată de acesta în colaborare cu. Poate unii dintre voi vor ofta de plictiseală la vederea piesei „hello în top zece cele mai vizualizate videoclipuri de muzică de pe youtube.

Youtube Top 10 Cele Mai Populare Video In Romania Pe 28 Ianuarie Idevice Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.idevice.ro/2020/01/28/youtube-top-10-romania-28-ianuarie-2020-401008/
Videoclipul dark horse, al lui katy perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma youtube în 2014, adunând de la începutul anului până în de la momentul publicării sale, pe 20 februarie, şi până în prezent, melodia dark horse, interpretată de katy perry şi juicy j, a atras peste 496 de milioane de. Desi nu este o platforma dedicata exclusiv videoclipurilor muzicale, în topul primelor zece nu se gaseste decât un singur clip din afara acestei industrii. Are peste 2 miliarde de vizualizări!

Nu poţi să mai interacţionezi.

Videoclipurile ei au atras 251 milioane de vizualizari in octombrie 2018, iar canalul ei a zburat in topul graficului de performanta youtube cu. Youtube.com este cea mai populară resursă de găzduire video din lume și al treilea cel mai vizitat site puteți viziona și videoclipuri youtube înainte de descărcare, făcând clic pe butonul „redare. Desi nu este o platforma dedicata exclusiv videoclipurilor muzicale, în topul primelor zece nu se gaseste decât un singur clip din afara acestei industrii.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Vizionat Videoclip De Pe Youtube"