Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Camera Cu Chirie La Curte

Camera Cu Chirie La Curte. Dacă credeți că conținutul unui anunț clasificat este fals sau ilegal, vă rugăm să luați legătura cu angliamea.ro. Si caut chirias cu chiria modica de. 5 oferte de camere cu chirie au fost gasite. Euro , interesat de administrarea imobilului si intretinerea gradinii. Chirie camera la curte aparatorii patriei, loc parcare.

Pentru a vă abona la anunțurile noi este nevoie să specificați căutarea, setând filtrele de mai jos. See more of chirie apartament chisinau on facebook. Cu toate condițile intrare separată chirie 700 lei utilități incluse anuntul. Foarte accesibila zona autobuz 2 min, metro 6 min si magazine langa casa!!! Dau in chirie o camera la pretul de 1500 lei+ serv.

Publi 24 Inchirieri Camere Curte Bucuresti
Publi 24 Inchirieri Camere Curte Bucuresti Source from : https://canal-midi.info/publi-24-inchirieri-camere-curte-bucuresti
Camere cu chirie de inchiriat. Inchiriez camera la curte mobilata zona toporasi sec. Chirie camera la curte aparatorii patriei, loc parcare. Imobilul este situat pe deal in zona vile central lidl primarie pozitie panorama valenii de munte. Eldorado terra beneficiază de parcare de tip deschisă, și parcare subterană, curte spațioasă cu acces restrâns.

Închiriez o camera in apartament utilata zona sectorul 1 gara de nord foarte aproape de metrou pt o persoană sau două.

Explorează 691 anunțuri pentru camera cu chirie la curte la cele mai bune prețuri. Camere cu chirie de inchiriat. Camera curte, conditii decente, baie, bucatarie, masina spalat, (camera cu 1 pat) 700 lei camera 2 paturi 400 lei/pers , pretul include intretinerea se inchiriaza 1 cam. Aveți possibilitatea de a parca. Se dă in chirie o casă 34 mp cu o cameră, bucătărie, sejour, dus, wc, grădina, și beci.

Etaj 3 dormitoare 2 bai terasa. Euro , interesat de administrarea imobilului si intretinerea gradinii. Eldorado terra beneficiază de parcare de tip deschisă, și parcare subterană, curte spațioasă cu acces restrâns. Găsește tot ce ai nevoie! .cu o camera la curte cu intrare separata situat pe str gr antipa apartamentul are 28mp este compus din camera bucatarie baie si este mobilat chiria dispun de casa cu gradina pe str razoare nr.

Inchiriez O Camera La Curte Baie Bucatarie Piata Delfinului Ostrov Adroi Realty Rent
Inchiriez O Camera La Curte Baie Bucatarie Piata Delfinului Ostrov Adroi Realty Rent Source from : https://adroi.top/realty-rent/?header=%C3%8Enchiriez+o+camera+la+curte+baie+bucatarie+piata+delfinului+ostrov
Imobilul este situat pe deal in zona vile central lidl primarie pozitie panorama valenii de munte. In curte sunt 2 case una cu 2 si cealalta cu 3 camere anexe acoperis tigla gar. Casa are 2 camere,2 bai, salon,bucatarie si se afla la b. Se oferă spre închiriere o camera la etajul vilei situate la 10 inchiriez camera la curte, cu baie proprie, complet mobilata. Livrare pana acasa camere web faceti o cumparatura in credit.

Cameră cu chirie la curte.

Pentru a vă abona la anunțurile noi este nevoie să specificați căutarea, setând filtrele de mai jos. See more of chirie apartament chisinau on facebook. Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare. Spre chirie apartament cu 1 camera! Inchirieri camere.inchirieri camere, anunturi cazari si inchirieri camere in regim hotelier.

Euro , interesat de administrarea imobilului si intretinerea gradinii. Este un corp de cladire separat cu 3 camere, dintre care 2 sunt deja inchiriate. Găsește tot ce ai nevoie! Aveți possibilitatea de a parca. Închiriez o camera in apartament utilata zona sectorul 1 gara de nord foarte aproape de metrou pt o persoană sau două.

Inchirieri Camera Curte Bucuresti Adroa Realty Rent
Inchirieri Camera Curte Bucuresti Adroa Realty Rent Source from : https://adroa.top/realty-rent/?header=%C3%8Enchirieri+camera+curte&city=Bucuresti
Cu toate condițile intrare separată chirie 700 lei utilități incluse anuntul e valabil. In curte sunt 2 case una cu 2 si cealalta cu 3 camere anexe acoperis tigla gar. Casa are 2 camere,2 bai, salon,bucatarie si se afla la b. Se oferă spre închiriere o camera la etajul vilei situate la 10 inchiriez camera la curte, cu baie proprie, complet mobilata. Importam direct de la distribuitori din europa si asia.

Închiriez o camera in apartament utilata zona sectorul 1 gara de nord foarte aproape de metrou pt o persoană sau două.

Ne mândrim cu viteza noastră. Euro , interesat de administrarea imobilului si intretinerea gradinii. Cameră cu chirie la curte. De la supermarketuri la magazine, farmacii la florării — dacă este în orașul tău, te poți baza pe noi să îți aducem. See more of chirie apartament chisinau on facebook.

Posting Komentar untuk "Camera Cu Chirie La Curte"